Uslovi plaćanja

Knjige i ostale proizvode kupljene u online knjižari platformaknjiga.me možete platiti:

PLATNIM KARTICAMA

Sva plaćanja platnim karticama realizuju se u eurima (EUR). Ukoliko se plaćanje obavlja platnim karticama inostranih banaka, iznos transakcije će biti konvertovan u lokalnu valutu korisnika kartice, prema kursu kartičnih kuća Visa/Mastercard.

UPLATOM NA RAČUN

Uplatu na naš račun za nacionalne transakcije možete izvršiti koristeći elektronsko ili mobilno bankarstvo ili uplatnicom u pošti ili banci (na način na koji inače plaćate svoje račune). Nalog za uplatu odnosno uplatnicu treba popuniti na osnovu podataka koje dobijate u potvrdi porudžbine. Molimo Vas da nam u roku od 3 radna dana od porudžbine dokaz o uplati pošaljete na e-mail, nakon čega ćemo Vam poslati porudžbinu.

Pravnim licima na zahtjev možemo dostaviti predračun radi uplate na račun.

Plaćanje za porudžbine iz inostranstva moguće je uplatom na račun za inostrane transakcije. U slučaju uplate na račun za inostrane transakcije, provizija ide na teret uplatioca, visina provizije je minimalno 5 eura i zavisi od visine iznosa koji se uplaćuje i propisa banke uplatioca. Uputstva za plaćanje na račun za inostrane transakcije dostavićemo Vam na zahtjev.

POUZEĆEM

Porudžbinu je moguće platiti kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. U tom slučaju plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

Porudžbine iz inostranstva nije moguće platiti pouzećem.