O nama

Platforma knjiga d.o.o. je online knjižara osnovana s ciljem da na jednoj digitalnoj platformi učini dostupnim sve dobre knjige objavljene u Crnoj Gori.

 

Riječ je o velikom broju vrijednih izdanja, raznorodnih žanrova, autora i izdavača, koje su potrebne i zanimljive čitaocima iz zemlje i regiona, kao i našim građanima u dijaspori. U težnji da poboljšamo njihovu vidljivost, sabrali smo ih za Vas – da na jednom mjestu možete da ih poručite i u kratkom roku preuzmete na Vašoj adresi bilo gdje u svijetu.

 

Platforma knjiga d.o.o. prva je specijalizovana onlajn knjižara ove vrste u Crnoj Gori.

 

Knjigu tretiramo kao kulturni proizvod sa svješću da od njene dostupnosti zavisi širenje uticaja kulture. Internet stranica www.platformaknjiga.me dizajnirana je tako da iskustvo kupovine knjiga bude prijatno, a navigacija laka. Kupac koji se registruje brzo pristupa svim informacijama o svojim porudžbinama i uplatama, a prijava na naš bilten omogućava i redovno informisanje o novim izdanjima i akcijama.

 

Platforma knjiga obezbjeđuje pouzdanu kupovinu i brzu i sigurnu dostavu.

 

Pored stručne knjige, beletristike i književnih časopisa iz Crne Gore, na Platformi knjiga naći ćete i muzičku literaturu, note i gift-program namijenjen ljubiteljima knjige.

 

Namjera je da uskoro omogućimo i prodaju antikvarnih i polovnih izdanja, kao i lakšu nabavku knjiga iz inostranstva koje inače nijesu dostupne u Crnoj Gori.

 

 

Platforma knjiga d.o.o.
online knjižara

Web: www. platformaknjiga.me

E-mail: kontakt[at]platformaknjiga.me

Adresa za prijem pošte: Geteova 3, Podgorica

Žiro račun i poslovna banka: 530-166146-58 NLB AD Podgorica

PIB: 03526313